INTRODUCTIEWORKSHOP WEVEN - 18 september 2021

 

Deze workshop is helaas geannuleerd. In het voorjaar 2022 wordt hij opnieuw ingepland. Wilt u in de tussentijd leren weven? Neemt u dan contact op met de weverij om naar de mogelijkheden te informeren.

 

Verwen uzelf met een introductieworkshop handweven. Tijdens deze workshop maakt u kennis met de wereld van de handwever en het spel van draden, kleuren en patronen. U krijgt een inkijk in het weefproces en de werking van een weefgetouw. Wij weven op staande weefgetouwen die zijn voorbereid, zodat iedereen meteen kan beginnen met weven. Het doel van deze cursus is plezier en kennismaking met het handweven. Alle deelnemers werken aan een individueel werkstuk dat zij aan het einde van de dag mee naar huis mogen nemen. Het maximale aantal deelnemers is 3.
U wordt begeleidt door Eva Klee, handweefster en eigenaar van KLEE - met de hand geweven.

Mocht de workshop vanwege maatregelen rondom corona niet kunnen doorgaan wordt hij in overleg verplaatst.

Wanneer:

voorjaar 2022

Kosten:

€ 110.-, incl. het gebruik van een weefgetouw en -gereedschappen, alle materialen, koffie en thee. Natuurlijk mag u ook zelf weefmaterialen meebrengen.

Doelgroep:

Beginners die kennis willen maken met het handweven.

Aantal deelnemers:

Maximaal 3

Waar:

In de cursusruimte van de weverij, hij bevindt zich op de eerste verdieping.
NDSM-plein 21, 1033 WC Amsterdam. Betaald parkeren, de weverij is ook heel goed met openbaar vervoer te bereiken. Klik hier voor een routebeschrijving.

Aanmelden:

Later beschikbaar

Vragen:
U kunt mij mailen (info@metdehandgeweven.nl) of bellen 06-11248491