INTRODUCTIEWORKSHOP HANDWEVEN - 8 OKTOBER 2023

Deze workshop is helaas uitverkocht. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur dan alsjeblieft een mail. Zodra er meer 'wachtenden' wordt een nieuwe workshop ingepland.

 

Welkom in de wereld van het handweven!

 

Tijdens deze workshop maak je kennis met de wereld van de handwever en het spel van draden, kleuren en patronen. Je krijgt een inkijk in het weefproces en de werking van een weefgetouw. Wij weven op staande weefgetouwen die zijn voorbereid, zodat iedereen meteen kan beginnen met weven. Het doel van deze cursus is plezier in en kennismaking met het handweven. Alle deelnemers werken aan een individueel werkstuk dat zij aan het einde van de dag mee naar huis mogen nemen. Je wordt begeleid door Eva Klee, handweefster en eigenaar van KLEE handwoven.

 

Wanneer:

8 oktober 2023, 10.00 – 17.00 uur

Kosten:

€ 115.-,  incl. het gebruik van een weefgetouw en -gereedschappen, materiaalkosten, koffie en thee. Ik bereid een lunch voor, hiervoor vraag ik een vrijwillige bijdrage.

Doelgroep:

Beginners die nieuwsgierig zijn naar handweven.

Aantal deelnemers:

Maximaal 4

Waar:

In de lesruimte van de weverij op de eerste verdieping.

NDSM-plein 21, 1033 WC Amsterdam. Betaald parkeren, de weverij is ook heel goed met openbaar vervoer te bereiken. Klik hier voor een routebeschrijving.

Aanmelden:

uitverkocht

Algemene voorwaarden:

Op de workshop zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen:

mail naar info@metdehandgeweven.nl of bellen naar 06-11248491