MASTERCLASS transparante weefsels 4 t/m 6 juni 2021

 

HELAAS UITVERKOCHT!

Op de wachtlijst? Stuurt u dan alstublieft een mail. Zodra twee geïnteresseerden op de wachtlijst staan, wordt een nieuwe masterclass ingepland.

 

Transparante gordijnen, handdoeken in kantweefsel, decoratieve kunstwerken, slingerbindingen of netten. Het onderwerp ‘transparante weefsels’ is eigenlijk te groot om in een cursus van drie dagen te gieten, zeker omdat sommige bindingen erg technisch zijn. In deze cursus maken we een begin in de hoop dat iedereen er thuis nog veel meer mee gaat experimenteren.

Wij weven samples in kantweefsels, slingerweefsels, weven met verschillende riet-rijgingen en met verschillende transparante materialen. De weefgetouwen zijn voorbereid zodat iedereen meteen kan beginnen met experimenteren. Het maximale aantal deelnemers is 3.

Mocht de masterclass vanwege maatregelen rondom corona niet kunnen doorgaan wordt hij in overleg verplaatst.

Wanneer:

4 t/m 6 juni 2021, 10.00 – 17.00 uur

Kosten:

€ 325.-, incl. het gebruik van een weefgetouw en -gereedschappen, alle materialen, koffie en thee. Natuurlijk mag u ook zelf weefmaterialen meebrengen.

Doelgroep:
Wevers die al enige ervaring hebben met het weven, nieuwsgierig zijn naar transparante weefsels Deze cursus is niet geschikt voor beginners.

Aantal deelnemers:

Maximaal 3

Waar:

In de cursusruimte van de weverij op de eerste verdieping.
NDSM-plein 21, 1033 WC Amsterdam. Betaald parkeren, de weverij is ook heel goed met openbaar vervoer te bereiken. Klik hier voor een routebeschrijving.

Aanmelden:

U kunt deze cursus via de webshop kopen.

Vragen:
Via de mail info@metdehandgeweven.nl of bellen 06-11248491