wELKOM WEEFWEEK 2 - 10 T/M 15 AUGUSTUS 2020

Welkom in de nieuw ingerichte cursusruimte! Eigenlijk had ik deze ruimte al in april 2020 in gebruik willen nemen, maar door de coronamaatregelen moest ik dit feestje helaas uitstellen. Om het aantal mensen in de weverij te verminderen heb er twee feestweken van gemaakt.

 

In de laatste tweee weken van de Noord Hollandse zomervakantie bent u vijf dagen welkom bij de eerste twee feestelijke cursussen in de nieuwe cursusruimte. Voor deze cursus hanteer ik een sterk gereduceerd kennismakingstarief. Tijdens deze cursus weven wij de leukste en duurzaamste thee- en handdoeken op een ketting van katoen. Op de weefgetouwen zal ik verschillende patronen voorbereiden en zo mogelijk spannen we één weefgetouw helemaal op.

 

Tijdens de cursus volg ik uiteraard de adviezen betreffende hygiëne en social distancing van het RIVM i.v.m. de coronauitbraak op.

Wanneer:

Welkom weefweek 2: 10 t/m 15 augustus 2020, 10.00 – 16.00 uur, op vrijdag 15 augustus tot 14.00 uur
Kosten:

€ 325.-, incl. het gebruik van een weefgetouw en -gereedschappen, garens, koffie, thee en een lekkere vegetarische lunch. Natuurlijk mag u ook zelf garen meebrengen.
Doelgroep:

Iedereen die van weven houdt. Iedereen weeft op zijn of haar eigen niveau. Er is in principe geen voorkennis nodig.

Aantal deelnemers:

Maximaal 2 i.v.m. de coronamaatregelen

Waar:

NDSM-plein 21, 1033 WC  Amsterdam. Betaald parkeren, de weverij is ook heel goed met openbaar vervoer te bereiken. Klik u hier voor een routebeschrijving.

Aanmelden:

Via de webshop op deze site kunt u deze cursus kopen. Na betaling van de cursusbijdrage is uw inschrijving definitief.

 

Vragen: Graag via de mail info@metdehandgeweven.nl

 

Op alle weeflessen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.