WELKOM WEEFWEEK - 3 T/M 7 AUGUSTUS 2020

Welkom in de nieuw ingerichte cursusruimte! Eigenlijk had ik deze ruimte al in april 2020 in gebruik willen nemen, maar door de coronamaatregelen moest ik dit feestje helaas uitstellen.

 

In de laatste tweee weken van de Noord Hollandse zomervakantie bent u vijf dagen welkom bij deze feestelijke cursus in de nieuwe cursusruimte. Voor deze cursus hanteer ik een sterk gereduceerd kennismakingstarief. Tijdens deze cursus weven wij de leukste en duurzaamste thee- en handdoeken of sjaals op een ketting van katoen. U leert hoe u een weefgetouw opzet en krijgt inzicht in het weefproces. Op de weefgetouwen zal ik verschillende patronen voorbereiden. Iedere cursusdeelnemer volgt zijn eigen leertraject. Het is de bedoeling dat iedereen na 5 dagen feestelijk weven met mooi geweven stoffen naar huis gaat.

 

Tijdens de cursus worden alle adviezen van het RIVM opgevolgd.

Wanneer:

3 t/m 7 augustus 2020, 10.00 - 16.00 uur, op vrijdag 7 augustus tot 14.00 uur

Kosten:

€ 325.-, incl. het gebruik van een weefgetouw en -gereedschappen, garens, koffie, thee en een lekkere vegetarische lunch. Natuurlijk mag u ook zelf garen meebrengen.

Doelgroep:

Iedereen die van weven houdt. Iedereen weeft op zijn of haar eigen niveau. Er is in principe geen voorkennis nodig.

Aantal deelnemers:

Maximaal 3

Waar:

NDSM-plein 21, 1033 WC Amsterdam. Betaald parkeren, de weverij is ook heel goed met openbaar vervoer te bereiken. Klik u hier voor een routebeschrijving.

Aanmelden:

Via de webshop op deze site kunt u deze cursus kopen. Na betaling van de cursusbijdrage is uw inschrijving definitief.

Vragen: Graag via de mail

 

Op alle weeflessen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.