WELKOM IN DE CURSUSRUIMTE VAN DE WEVERIJ

 

In de speciaal ingerichte cursusruimte geef ik kleinschalige, persoonlijke workshops voor groepen tot maximaal 5  personen. Tijdens de weeflessen neem ik u mee in mijn enthousiasme voor het handweven en deel ik mijn kennis en ervaring. Maar net zo nieuwsgierig ben ik naar uw verhalen en kennis. Wij weven op staande getouwen met 4 tot 8 schachten en trappers. Voor de liefhebber is er ook een tafel-weefgetouw en een sample-getouw. De workshopruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het ateliergebouw Zwijntje. De lessen worden gegeven door Eva Klee, handweefster en eigenaar van KLEE - met de hand geweven.

Vindt u in het cursus- en workshop-programma niet wat u zoekt? Neemt u dan graag contact op. Ik organiseer regelmatig workshops en cursussen op maat.

I.v.m. de oplopende kosten door de inflatie zag ook ik me helaas genoodzaakt om de prijzen te verhogen. Om het lesgeld zo laag mogelijk te houden heb ik er voor gekozen om bij sommige cursussen het materiaal na afloop van de cursus apart te berekenen. 


Vragen? Mail naar info@metdehandgeweven.nl