Algemene voorwaarden weeflessen, workshops en het begeleidt weven bij Handweverij KLEE

De weeflessen, workshops en het begeleidt weven wordt georganiseerd door KLEE - met de handgeweven, ook wel bekend onder de naam Handweverij KLEE. Eva Klee, eigenaar van Handweverij KLEE, is verantwoordelijk voor de inhoud van alle aangeboden activiteiten en zal de activiteiten zelf leiden.

 

 

Handweverij KLEE
NDSM-plein 21
1033 WC Amsterdam
tel: 06-11248491
email: info@metdehandgeweven.nl
www.metdehandgeweven.nl
www.kleehandwoven.com

 

 

Inschrijving KvK: 34374179
BTW-nummer: NL002222810B63

 

 

 

 

1. Om u aan te melden koopt u een cursus via de webshop van de weverij. Lukt dat niet kunt u ook een mail sturen naar info@metdehandgeweven.nl.

 

2. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.

 

3. Na ontvangst van de betaling heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Annuleert u binnen deze termijn uw aanmelding, zal het betaalde bedrag volledig gerestitueerd worden. Annuleert u de aanmelding korter dan 14 dagen voor begin van de eerste lesdag, wordt 50% van het lesgeld ingehouden.

 

4. In verband met de kleine groepsgrootte van de activiteiten wordt u dringend verzocht niet later dan vier weken voor aanvang van de eerste lesdag uw betaling te annuleren.

 

5. Als u vanwege zwaarwegende omstandigheden niet deel kunt nemen aan de activiteit waar u zich voor heeft ingeschreven, wordt in overleg besloten om de cursus, workshop of het begeleidt weven op een later moment te volgen. U ontvangt dan een tegoedbon van de weverij.

 

6. Als de cursus of workshop vanwege te weinig aanmeldingen geannuleerd wordt, wordt het betaalde inschrijfgeld gerestitueerd. In overleg kan besloten worden om voor het betaalde factuurbedrag een tegoedbon te ontvangen.

 

7. Buitengewone omstandigheden, in het geval van of ten gevolge van brand, oorlog, nationale rouw, storm, overstroming, besmettelijke ziekte, oproer, staking, uitsluiting etc. kunnen de organisatie doen bepalen dat de cursus, workshop of het begeleidt weven geheel of gedeeltelijk geannuleerd wordt. Van de reeds betaalde deelnamekosten zal 50% worden terugbetaald.

 

8. Kan de activiteit geheel of gedeeltelijk niet doorgaan vanwege ziekte of zwaarwegende omstandigheden van de docent wordt het betaalde inschrijfgeld gerestitueerd. In overleg kan besloten worden om voor het betaalde factuurbedrag een tegoedbon te ontvangen.

 

9. De handweverij heeft een ongevallen aansprakelijkheidsverzekering.

 

10. Handweverij KLEE is niet verantwoordelijk voor diefstal van en/of schade aan persoonlijke eigendommen van de cursist.

 

11. Handweverij KLEE kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het oplopen van ziekte ten tijde van de cursus, workshop of het begeleidt weven.

 

12. Handweverij KLEE zal zich er altijd voor inzetten om bij een geschil een bemiddelende rol in te nemen en conflicten niet hoog op te laten lopen.

 

 

 

Amsterdam, 15 april 2020