WORKSHOP LINNEN WEVEN - 9 NOVEMBER 2023

Deze workshop is helaas uitverkocht. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur dan alsjeblieft een mail. Zodra er meer 'wachtenden' wordt een nieuwe workshop ingepland. 

 

Linnen is de koningin!

 

Tijdens deze workshop weven we thee- of handdoeken in 100% linnen. Voor iedereen staat een voorbereid weefgetouw met een linnen ketting klaar. Wij weven op staande weefgetouwen met trappers en vier tot zes schachten.  Er staan verschillende soorten linnen garens klaar en ik zal de verschillende kwaliteiten toelichten. Deze workshop is geschikt voor mensen met enige weefervaring die graag kennis willen maken met het weven van linnen, maar ook voor meer gevorderde wevers die hun weeftechniek willen verbeteren. Iedereen wordt individueel begeleid.

Na afloop van de dag mag je je geweven stof in de weverij achterlaten. Ik week en was de stof voor je en naai er een thee- of handdoekje van. Een aantal dagen later stuur ik je de handdoek op. Je wordt begeleid door Eva Klee, handweefster en eigenaar van KLEE handwoven.

Wanneer:

9 november 2023, 10.00 – 17.00 uur

Kosten:

€ 125.-,  incl. het gebruik van een weefgetouw en -gereedschappen, materiaalkosten, koffie en thee. Ik bereid een lunch voor, hiervoor vraag ik een vrijwillige bijdrage.

Doelgroep:

Weefsters en wevers die enige ervaring hebben met het weven, nieuwsgierig zijn naar linnen en hun weefvaardigheden willen verbeteren.

Aantal deelnemers:
Maximaal 4

Waar:

In de lesruimte van de weverij op de eerste verdieping.

NDSM-plein 21, 1033 WC Amsterdam. Betaald parkeren, de weverij is ook heel goed met openbaar vervoer te bereiken. Klik hier voor een routebeschrijving.

Aanmelden:

Uitverkocht

Algemene voorwaarden:

Op de workshop zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen:

mail naar info@metdehandgeweven.nl of bellen naar 06-11248491