3-DAAGSE CURSUS WOL IN DE HOOFDROL - 23 T/M 25 FEBRUARI 2024

Deze cursus is helaas uitverkocht, er is een wachtlijst. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur dan graag een mail. Zodra er meer geïnteresseerden zijn wordt een nieuwe cursus ingepland. 

 

Welke soorten wol zijn er en waar is welke wol geschikt voor, welk weefpatroon kies je bij welke wollen draad en waar moet je op letten als je met wol weeft? Drie dagen lang dompelen we ons onder in wol, een fascinerend en in Nederland ondergesneeuwd materiaal. We werken op staande weefgetouwen met vier tot maximaal acht schachten. Ook kijken we hoe we stoffen van wol kunnen nabehandeling of veredelen. Voor iedereen staat een ingeregen weefgetouw klaar. Je wordt begeleid door Eva Klee, handweefster en eigenaar van KLEE handwoven.

 

Wanneer:

23 t/m 25 februari 2024, 10.00 – 17.00

Kosten:

€ 345.-,  incl. het gebruik van een weefgetouw en -gereedschappen, koffie en thee. Ik bereid een lunch voor, hiervoor vraag ik een vrijwillige bijdrage. De materiaalkosten zijn niet inbegrepen in deze prijs en worden aan het einde van de cursus berekend.

Doelgroep:

Iedereen die van weven houdt en nieuwsgierig is naar de rijkdom van wollen stoffen.

Aantal deelnemers:

Maximaal 4, vanaf 3 deelnemers gaat de cursus door.

Waar:

In de lesruimte van de weverij op de eerste verdieping.

NDSM-plein 21, 1033 WC Amsterdam. Betaald parkeren, de weverij is ook heel goed met openbaar vervoer te bereiken. Klik hier voor een routebeschrijving.

Aanmelden:

Uitverkocht

Algemene voorwaarden:

Op de workshop zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen:

mail naar info@metdehandgeweven.nl of bellen naar 06-11248491